Avloppsanläggningar

 

Är du trött på att ha ansvar över något du inte riktigt behärskar, Degeberga Grus & Schakt hjälper dig med dina vatten- och avloppsanläggningar. Oavsett om du har enskilt avlopp, trekammarbrunn eller reningsverk hjälper vi dig!  Det finns idag många olika tekniker för att rena avloppsvatten från enskilda hushåll. Överlämna arbetet till oss så tar vi hand om resten, vi är experter på VA-arbeten, avloppsanläggningar i Kristianstad med omnejd. 

Din expert på VA-arbeten

Spara tid och pengar på att anlita oss som ansvarig för dina avloppsanläggningar. På så sätt kan du ägna tid åt annat och samtidigt underlättas din vardag. Vi på Degeberga Grus & Schakt i Kristianstad med omnejd kan hjälpa dig att ta fram ett alternativ som passar just ditt boende och dina behov. Anlitar du dig av oss kan du känna dig trygg och säker vi arbetar för att du ska få rätt vatten- och avloppsanläggning.

Behov & förutsättningar

För oss är det viktigt att du väljer ett enskilt avlopp efter dina behov samt förutsättningar. Kanske har du en trekammarbrunn sedan tidigare, då hjälper vi dig att se om den kan fortsätta användas eller behöver bytas ut. Vi erbjuder hjälp med såväl enskilda avlopp som trekammarbrunnar och reningsverk. Dessutom kan vi hjälpa dig med rörtryckning under vägar! Kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Lång & gedigen erfarenhet

Degeberga Grus & Schakt i Kristianstad med omnejd har stor kunskap och bred kompetens inom VA-arbeten, avloppsanläggningar och enskilda avlopp. Vi har många års erfarenhet av lösningar för hantering och rening av avloppsvatten och kan också erbjuda stöd i alla faser av arbetet. Våra medarbetare har hjälpt många kunder med sina enskilda avlopp, trekammarbrunnar och reningsverk, låt oss hjälpa dig också!

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig med dina avloppsanläggningar och VA-arbeten?  Önskar du en kostnadsfri offert – tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra av dig! Degeberga Grus & Schakt i Kristianstad med omnejd är din personliga expert när det när det gäller vatten- och avloppsanläggningar samt rörtryckning under vägar.