Kranbil

Vill du öka effektiviteten i din verksamhet och använda dig av moderna lösningar? Degeberga Grus & Schakt erbjuder kranbilar för dig som befinner dig i Kristianstad med omnejd. Vi tillhandahåller tre stycken kranbilar med prestanda som är svår att matcha. Med hög kvalitet, god körbarhet och oslagbar säkerhet hjälper vi dig. Har du behov av att lasta och lossa material är en kranbil optimal för detta ändamål.  Vi tillhandahåller rätt hjälpmedel. Kranbilen kan användas för nedtagning och bortforsling av träd, buskar, häckar och annat som kan tänkas behövas för att underlätta för dig.

Erbjuder hög service & kompetens

Degeberga Grus & Schakt i Kristianstad är specialister och erbjuder kranbilar. Vi har hög kompetens och stor yrkesskicklighet inom området.  Våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet inom kranbilstransporter. Självklart håller vi en hög servicegrad! Vi ser till att hjälpa dig med rätt hjälpmedel när det behövs.

Skräddarsyr lösningar med kranbil

Med vår kranbil ser vi till att ta hand om våra kunder i Kristianstad med omnejd, vi är angelägna om att du som kund ska känna dig hörd och sedd. Behöver du hjälp med stora tunga lyft? Oavsett stor eller liten kund, privatkund eller företag, vi behandlar er på samma sätt. Vår ödmjukhet och strävan efter att utvecklas är troligen en del av vår framgång. Degeberga Grus & Schakt i Kristianstad med omnejd ser till att tillgodose dina behov. Vi är alltid lyhörda, arbetar tryggt, säkert och ser till att skräddarsy våra tjänster utefter dina behov.

Kontakta oss

 Är du nyfiken på våra tjänster och kanske specifikt intresserad av vår kranbil, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper och underlättar din vardag så du har tid för annat. Önskar du en kostnadsfri offert så ordnar vi det. Degeberga Grus & Schakt I Kristianstad med omnejd ser fram emot att höra av dig. Din expert på kranbil. Varmt välkommen