Rivning

 

Vi utför din rivning och tar hand om hela processen. Vi på Degeberga Grus & Schakt i Kristianstad med omnejd är experter och hjälper dig med allt ifrån rivning av villatakpannor till rivning av hela industrier. 

Tryggt & säkert

Degeberga Grus & Schakt har lång och gedigen erfarenhet av rivning och hjälper dig tryggt och säkert med arbetet. Våra kompetenta medarbetare ser till att hjälpa dig. Vid lätt och medeltung rivning använder vi oss, för minsta miljöpåverkan, av mindre maskiner. Det kan vara exempelvis inför en renovering. Vid en tung rivning, när väggar ska tas ner eller delar av fastigheter ska bort, hjälper vi dig. När du vill utföra en totalrivning av hela eller delar av fastigheten finns vi också tillgängliga. Vi är noggranna med att planera och beräkna okända risker.

Planering

Inför en rivning krävs noggrann förberedelse och analys av projektet. Vi upprättar rivningsplaner och ser till att planera hur rivningsmaterialet ska tas om hand. För oss är det viktigt att tänka både säkert, miljövänligt och långsiktigt. Naturligtvis använder vi oss av erfarna och kompetenta maskinförare.

Transporter 

Degeberga Grus & Schakt i Kristianstad med omnejd river inte enbart, vi ser även till att ta hand om avfall och transporter. Naturligtvis innebär det att vi lämnar materialen till godkända mottagare som ser till att ta hand om avfallet och fördelar det rätt. Vi använder oss av miljövänliga metoder.

Skräddarsydda lösningar

Vi strävar efter att du ska känna dig nöjd. Vi ser hela tiden till att utvecklas och anpassa oss efter dina specifika mål, krav och önskemål. Degeberga Grus & Schakt i Kristianstad med omnejd skräddarsyr lösningar.

Vår ambition

Degeberga Grus & Schakt är experter på rivning och hjälper dig gärna. Vår ambition syftar till att underlätta din vardag. Lämna arbetet till oss så har du mer tid över till annat. För oss är service, skräddarsydda lösningar och säkerhet viktigt. Låt oss utföra jobbet så kan du fokusera på annat. 

Kontakta oss

 Har du frågor eller funderingar kring någon annan av våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi lämnar en kostnadsfri offert vid förfrågan. Ser fram emot att höra av dig! Din expert på rivning i Kristianstad och Degeberga med omnejd.