Sten Kristianstad

 Behöver du grus, kanske har du något roligt projekt på gång som kräver kvalitativt material? Är det dags att rusta upp utomhusmiljön? Vi är experter på sten och erbjuder ett gediget utbud. Välkommen till Degeberga Grus & Schakt. Vi förser dig med rätt material och utför ditt stenarbete smidigt och enkelt.  Vi hjälper dig i Degeberga och Kristianstad med omnejd.

Rätt sten för rätt ändamål

Degeberga Grus & Schakt levererar sten och utför stenarbeten för såväl dig som privatkund som företag. Vi utför våra tjänster i Kristianstad med omnejd. Vi ser till att förverkliga dina drömmar genom att ha rätt sortiment tillgängligt. Oavsett om dina behov handlar om att göra förbättringar på uteplatsen, markbeläggningar etcetera, så erbjuder vi vår expertis.

Degeberga Grus & Schakt i Kristianstad

 Vi erbjuder dig sten och tjänster inom stensättning och ser till att du får rätt material och hjälp. Degeberga Grus & Schakt i Kristianstad är ditt kompletta anläggningsföretag. Behöver du hjälp med inspiration, planering, utförande samt underhåll av din anläggning och ditt markarbete? Hör då av dig till oss!

Våra tjänster

Degeberga Grus & Schakt hjälper dig med allt från leverans och material till utfört arbete. Hos oss kan du känna dig trygg. Vi har den kompetens och kunskap som krävs för varje unikt uppdrag. Tillsammans ser vi till att presentera lösningar som är kostnadseffektiva och optimala enligt dina önskemål.

Ambition

Vi strävar efter att du ska känna dig trygg, säker och nöjd. Vi ser till att tillgodose dina behov. Degeberga Grus & Schakt i Kristianstad är skickliga och erfarna.  Vi ser till att leverera kvalitativa produkter och att arbetet utförs korrekt.

Material & Priser

Nedan kan du klicka på länkarna och läsa om de olika materialen med priser och annat
som är bra att veta. Kontakta oss om du behöver mer information så hjälper vi dig.

MATJORD/TOPDRESS      MAKADAM/SINGEL    GJUTGRUS/PUTSGRUS      BERGKROSS     ÅTERVUNNEN BETONG    STENMJÖL     GUIDE

STENMJÖL
(Volymvikt ca 1,7 ton/m3)

Storlek 0-4 mm och 0-8 mm. Används ofta till platt- och stenytor och fungerar även bra att foga plattytor med.

Kontakta oss

Är du nyfiken och intresserad av sten eller våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra av dig. Din expert på sten och stensättning. Degeberga Grus & Schakt hjälper dig i Kristianstad med omnejd.

grus slap

 

 

 

MATJORD/TOPPDRESS
Fördelen med vår matjord är att den är finharpad.

MAKADAM/SINGEL
Flera olika sorter av hög och jämn kvalitet för dränering, stenkistor eller dekoration.

GJUTGRUS/PUTSGRUS
Vit som strandsand. Används vid gjutning och murning eller när du ska foga plattor.

BERGKROSS
Fungerar utmärkt till gårdsplaner, som utfyllnad, vägmaterial och till uppfyllnad av plattytor.

ÅTERVUNNEN BETONG
Lämplig för grövre bärlagerytor.

STENMJÖL
För plattytor (direkt under plattor) och vid fogning av plattor.

PRIS & FRAKT
Alla priser är exklusive moms.

Storsäck – du betalar bara fullt pris för första säcken. Följande säckar får du för halva priset (vid samma leverans till samma adress) inklusive hemleverans inom 3 mils radie.

OBS! Sätt gärna en pinne med t ex en plastpåse i toppen där du vill ha säcken placerad.