Trädfällning / trädbeskärning

Trädfällning och trädbeskärning av säkerhetsskäl eller ur hälsosynpunkt?

Idag förekommer både trädfällningar och trädbeskärningar, så kallade hamlingar, av en rad olika anledningar. Vissa träd måste tyvärr fällas ur hälsosynpunkt då trädet kanske är döende eller till och med redan har dött. Gör man sig inte av med trädet i tid kan det leda till förödande konsekvenser och skador på både närliggande byggnader och förbipasserande trafikanter. Andra fällningar och beskärningar måste ske av säkerhetsskäl. Det finns även de fällningar och beskärningar som sker av estetiska anledningar där man kanske vill ha bättre utsikt från balkongen eller liknande. Kanske har du tröttnar på din gamla tujahäck och vill ha bort den. Vilken typ av trädfällning eller trädbeskärning du i Degeberga, Kristianstad och i närområdet än behöver hjälp med ser vi till att hjälpa dig med det.

 

Med miljöpositivitet i stort fokus

Degeberga Grus & Schakt AB eftersträvar att producera tjänster så att minsta möjliga belastning på miljön förekommer. Vid våra inköp av varor prioriteras miljövänliga produkter som är skonsamma och snälla mot miljön. Vidare är vårt mål att hushålla med energi och råvaror samt undvika spill, föroreningar och ”onödiga” körningar.

 

Trädfällare med många år inom branschen

Att utföra en trädnedtagning eller trädbeskärning är i sig inget jättesvårt uppdrag. Men att utföra en fällning eller beskärning som är säker och korrekt utförd kräver desto mer. Det finns ett flertal både företag och privatpersoner som idag ägnar sig åt trädfällning runt om Degeberga och Kristianstad. Det är viktigt vara medveten om vilken trädfällare du tar hjälp av. Se till att välja professionell hjälp som använder sig av säkra metoder och korrekt utrustning. Det handlar inte bara om att fälla trädet i sig utan du behöver även skydda både dig själv, din omgivning, dina egendomar och din mark. Med alla förödande konsekvenser i åtanke bör ditt val av trädfällare inte vara särskilt svårt. Välj professionell fällningshjälp som garanterar dig fullförsäkring samt ett säkert och hundraprocentigt slutresultat. Med våra specialbyggda kranbilar med gripsåg går arbetet smidigt och lätt. Allt sker på ett betryggande avstånd med radiostyrd kran. Träden plockas ned bit för bit och läggs direkt i containerflaket för transport till återvinningstipp. Möjlighet till RUT-avdrag  finns. Vill du inte behålla stubben, hjälper vi dig gärna med att antingen fräsa bort eller gräva upp den.

 

Kontakta oss för mer information

Hos oss på Degeberga Grus & Schakt AB är du som kund garanterad att vi alltid valt den metod som är mest lämpad för varje specifik fällning. Vi ser till att metoden i största mån är miljövänlig, kostnadseffektiv och framförallt väldigt säker. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig runt om Degeberga och Kristianstad med omnejd.