Transporter

Söker du säkra och kvalitativa transporter? Degeberga Grus & Schakt erbjuder transporter i form av lastbilar och trailrar för dina specifika behov. Vi har möjlighet att frakta stora gods samt utföra maskin -och husflyttningar med trailer. För oss är det viktigt att erbjuda trygga transporter för dina behov och förutsättningar. Vi finns här för dig i Kristianstad med omnejd!

Trygga & rutinerade!

 Degeberga Grus & Schakt i Kristianstad och Degeberga med omnejd erbjuder skiftande möjligheter med våra olika transporter. Vi vill se till att underlätta för er. Naturligtvis tar vi fram en passande transportlösning utifrån era behov. Hos oss kan ni känna er trygga, vi är kompetenta och skickliga. Oavsett om du behöver en lastbilstransport eller maskin – och husflyttning hjälper vi dig!

Transportlösningar

 Vi erbjuder transporter i Degeberga och Kristianstad som tillgodoser era förväntningar. Vår ambition är att underlätta för dig på ett tryggt och säkert sett.

  • Lastbilstransporter

Våra lastbilstransporter ser till att frakta ditt gods tryggt och säkert. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, tveka inte att kontakta oss.

  • Trailrar

Vi erbjuder maskin-och husflyttningar med trailer. På så sätt kan du känna dig säker på en kvalitativ transport. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om hur vi kan bistå dig.

Degeberga Grus & Schakt är det perfekta valet, vi erhåller funktionella transporter med hög säkerhetsnivå.

Kontakta oss

Är du intresserad av transporter i Degeberga eller Kristianstad med omnejd, tveka inte att kontakta oss. Har du frågor eller funderingar hör av dig. Vi ser fram emot att träffa dig! Varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att inleda ett samarbete med dig!