Avloppsanläggning

Degeberga Grus & Schakt AB

Avloppsanläggning

Är du trött på att ha ansvar över något du inte riktigt behärskar? Degeberga Grus & Schakt hjälper dig med dina vatten- och avloppsanläggningar. Oavsett om du har enskilt avlopp, trekammarbrunn eller reningsverk hjälper vi dig!  Det finns idag många olika tekniker för att rena avloppsvatten från enskilda hushåll. Överlämna arbetet till oss så tar vi hand om resten, vi är experter på VA-arbeten, avloppsanläggningar.

Rörtryckning
Dessutom kan vi hjälpa dig med rörtryckning under vägar! 
Vi har många års erfarenhet av lösningar för hantering och rening av avloppsvatten och kan också erbjuda stöd i alla faser av arbetet. Våra medarbetare har hjälpt många kunder med sina enskilda avlopp, trekammarbrunnar och reningsverk. Låt oss hjälpa dig också!

Skräddarsydda lösning för just ditt boende
Vi på Degeberga Grus & Schakt kan hjälpa dig att ta fram ett alternativ som passar just ditt boende och dina behov. Anlitar du dig av oss kan du känna dig trygg och säker på att du fått en fungerande vatten- och avloppsanläggning. 
För oss är det viktigt att du väljer ett enskilt avlopp efter dina behov och förutsättningar. Kanske har du en trekammarbrunn sedan tidigare? Då hjälper vi dig att se om den kan fortsätta användas eller behöver bytas ut.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi lämnar en kostnadsfri offert vid förfrågan.