Rivning

Degeberga Grus & Schakt AB

Rivning

Vi utför din rivning och tar hand om hela processen. Vi på Degeberga Grus & Schakt hjälper dig med allt ifrån rivning av villatakpannor till rivning av hela hus. 

Tryggt & säkert

Degeberga Grus & Schakt har lång och gedigen erfarenhet av rivning och våra kompetenta medarbetare hjälper dig tryggt och säkert med arbetet. Vid lätt och medeltung rivning använder vi oss, för minsta miljöpåverkan, av mindre maskiner. Det kan vara exempelvis inför en renovering. Vid en tung rivning, när väggar ska tas ner eller delar av fastigheter ska bort, använder vi de lite större fordonen. Vi är noggranna med att planera och beräkna okända risker.

Planering

Inför en rivning krävs noggrann förberedelse och analys av projektet. Vi upprättar rivningsplaner och ser till att planera hur rivningsmaterialet ska tas om hand. För oss är det viktigt att tänka både säkert, miljövänligt och långsiktigt. Naturligtvis använder vi oss av erfarna och kompetenta maskinförare.

Transporter 

Degeberga Grus & Schakt river inte enbart, vi ser även till att ta hand om avfall och transporter. Naturligtvis innebär det att vi lämnar materialen till godkända mottagare som ser till att ta hand om avfallet och fördelar det rätt. Vi använder oss av miljövänliga metoder.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi lämnar en kostnadsfri offert vid förfrågan.