Om oss

Degeberga Grus & Schakt AB

Hem

Degeberga Grus & Schakt AB är ett familjeägt entreprenadföretag som har rötter från 40-talet. Då handlade det mest om försäljning av grus och betongvaror. Under mitten av 60-talet utökades verksamheten med entreprenadmaskiner och entreprenadmaskinsarbeten. Företaget har idag ca 25 duktiga medarbetare.

Du kan se oss som ditt kompletta anläggningsföretag då vi erbjuder dig planering, leverans av material, utförande och underhåll av dina anläggningar och markarbeten. Tillsammans ser vi till att presentera lösningar som är kostnadseffektiva och optimala enligt dina önskemål.

Vår ambition är att du alltid ska känna dig trygg och bli nöjd med slutresultatet och vi gör vårt bästa för att hjälpa dig. Våra uppdrag finns till största del inom 5 mils radie och vi utför gräv- och schaktarbeten, transporter, kranbilsjobb, rivningar, krossnings- och sorteringsarbeten samt vatten- och avloppsanläggningar. Vi kontrollerar rörledningar med rörkameror och trycker rör under vägar. Vi har även försäljning av grus, sten, matjord och återvinningsmassor.

Behöver du hjälp med inspiration, planering, utförande samt underhåll av din anläggning och ditt markarbete? Hör då av dig till oss!