Tjänster

Trädfällning

Vissa träd måste tyvärr fällas ur hälsosynpunkt då trädet kanske är döende eller till och med redan har dött

Kranbil

Degeberga Grus & Schakt erbjuder kranbilar upp till 60 ton-meter.

Transporter

Degeberga Grus & Schakt erbjuder transporter i form av lastbilar och trailrar för dina specifika behov. Vi har möjlighet att frakta stora gods samt utföra maskin- och husflyttningar med trailer.

Rivning

Vi utför din rivning och tar hand om hela processen. Vi på Degeberga Grus & Schakt hjälper dig med allt ifrån rivning av villatakpannor till rivning av hela hus. 

Grävning

Har du otaliga gånger försökt att gräva för hand och snart insett att det är enormt tidsödande och slitsamt? Situationen kan enkelt undvikas genom kontakt med oss på Degeberga Grus & Schakt.

Avloppsanläggningar

Är du trött på att ha ansvar över något du inte riktigt behärskar? Degeberga Grus & Schakt hjälper dig med dina vatten- och avloppsanläggningar. Oavsett om du har enskilt avlopp, trekammarbrunn eller reningsverk hjälper vi dig!  Det finns idag många olika tekniker för att rena avloppsvatten från enskilda hushåll.

Övriga tjänster

Vi kan även hjälpa till med:

Stensättning – vägunderhåll – schaktning – planering av tomt- stensättning – vägunderhåll – schaktning – planering av tomt – busstransporter – krossnings- och sorteringsarbeten – rörtryckning under vägar – dikning