Grävning

Degeberga Grus & Schakt AB

Grävning

Har du otaliga gånger försökt att gräva för hand och snart insett att det är enormt tidsödande och slitsamt? Situationen kan enkelt undvikas genom kontakt med oss på Degeberga Grus & Schakt. Vi utför gräv- och schaktarbeten och hjälper dig gärna! För oss är det viktigt att arbetet utförs tryggt och smidigt! Vi gräver och rensar dammar och åar med vår longreach-maskin. Våra erfarna och skickliga maskinförare realiserar dina projekt korrekt och med stor tillfredställelse. 

Degeberga Grus & Schakt är duktiga på att lyssna på dina behov och önskemål. Oavsett om du befinner dig i planeringsstadiet, har en vag idé eller vet vad som krävs, så tar vi det därifrån och hjälper dig. Vi tänker på framtiden och ser alltid till att påverkan på miljön blir så liten som möjligt. Dina specifika önskemål förverkligas, vi ser till att din grävning utförs.  Vi ser fram emot att hjälpa dig i dina planer.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi lämnar en kostnadsfri offert vid förfrågan.